P3

Ha aparegut en NOVITA!

Després de 10 dies sense ell, avui en Novita ha tornat a l'escola. L'havien trobat unes veïnes i l'havien tingut a casa mentre buscàven els seus propietaris. La notícia ha sortit a RubíTv!


P3 BUSCA AL NOVITA!!!!

SI US PLAU, NECESSITEM AJUDA!!!Can Pidelaserra!

Dilluns els nens i nenes de P3, P4 i P5 vam anar d'escursió a Can Pidelaserra i ens ho vam passar genial! Vam fer mató, vam anar a veure els animalets de la granja i vam fer una volta amb un carro tirat per un ruc. Vam dinar de picnic i després vam tenir una bona estona per jugar!
Si apreteu sobre la foto podreu veure totes les fotos que vam fer durant l'escursió.


Ahir vam arribar a l'escola, i durant la rotllana ens vam adonar que els ous ja no hi eren!  I fixant-nos molt vam veure que havien nascut 4 cargols! Són més petits que una fitxa del parxís i són transparents...
Benvinguts petits!


La Sara va trobar un cargol al lavabo de la classe, i els nens i nenes s'han engrescat molt. Li hem construït una cargolera. Els ha agradat tant la nova casa q ue han posat ous i ara esperem bebés!

La cargolera


Treballem la tardor des de la vivència. Els nens i nenes de P3 han anat al Bosc de Ca N'Oriol i han recollit fulles, pals...i hem observat els colors del bosc en aquesta època de l'any.Clica aqui per veure fotos de la tardor

Els nens i nenes de la classe de P3 la setmana passada vam anar a l'escola dels grans per primera vegada. A poc a poc ens sentirem com a casa i sobretot anirem aprenent junts.

Amb aquest vídeo us volem ensenyar una mica el què vam estar fent.


1 comentari: